NIEUWS & EVENTS - The Make

NIEUWS & EVENTS

Nieuws & events van The Make

The Make wordt exclusief online en vanuit de eigen showroom in Andelst verkocht. Om meer vrouwen kennis te laten maken met ons merk, organiseren we Pop-Up stores op verschillende locaties in Nederland. Tijdens een Pop-Up store is onze gehele collectie te zien.

Wij kiezen aantrekkelijke locaties die passen bij de stijl van The Make. Daarnaast zorgen wij voor een welkom ontvangst en persoonlijk advies. Indien gewenst kan kleding op maat gespeld worden. De Tailoring Service (lengtes en wijdtes aanpassen) nemen wij voor onze rekening.

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van volgende Pop-Up store, events op ons hoofdkantoor of ander nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg onze social media kanalen. Heb je zelf een geschikte locatie voor een Pop-Up store? Voel je vrij om Neem contact met ons op.

 

Evenementen en pop-up stores in 2022:

Popup store in de Bakkerstraat in Arnhem - 11 - 23 februari 2022 Meer informatie

Momenteel zijn we een aantal exclusieve popup shops aan het organiseren door het hele land. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerst te horen waar en wanneer de popup stores van The Make openen,

 

Evenementen en pop-up stores in 2021:

Kerstevent Andelst - 10 + 12 december 2021: afgelast.Wil je een afspraak maken voor personal shopping? Dat kan. Neem contact met ons op.

Pop-up store Loenen aan de Vecht - 8 + 9 oktober 2021

Vip event ‘1 jaar jubileum’ - 23 + 29 september 2021