Over The Make, slow fashion modeatelier uit Andelst, Gelderland

OVER THE MAKE

Over The Make, slow fashion modeatelier

The Make is ontstaan ​​uit een onafhankelijk modeatelier in Nederland. De mensen achter The Make zijn ervaren in het creëren van opvallende kledingstukken voor verschillende high-end private labels. Met meer dan 30 jaar ervaring wilden ze op basis van een slow fashion gedachte een nieuw merk creëren. Hun kennis en passie voor het maken van hoogwaardige kleding en het eigen productie-atelier maken het makkelijker om te streven naar hoge kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke relatie met de consument.

The Make Andelst

 

 

Liefde voor design en de perfecte garderobe

Met hun liefde voor tijdloos design, aandacht voor details en toewijding aan vakmanschap, hebben ze een aantal prachtige investment pieces gecreëerd die op verschillende manieren te dragen zijn. Ze geloven in tijdloze kledingstukken die meerdere seizoenen te dragen zijn. Op zoek naar de perfecte garderobe hebben ze een lijn van prachtige kledingstukken gecreëerd die aangevuld zullen worden met nieuwe edities. Ze inspireren, creëren, delen, stylen, respecteren, verminderen, repareren, hergebruiken en beginnen weer helemaal opnieuw. Volgens The Make zijn dit kernwaarden voor de toekomst.

 

Met vakmanschap gemaakte kledingstukken

The Make heeft een stijlvolle signatuur en wordt gemaakt door mensen met liefde voor het vak. Met ruim 30 jaar ervaring met het maken van kleding voor het midden- en hoog segment weten de oprichters Lonneke en Hans als geen ander hoe je kleding maakt die flatteert en perfect past. Naast hun liefde voor ‘tailoring’ hebben ze ook een grote liefde voor kunst en design.

 

Tijdloos ontwerp en hoge kwaliteit stoffen

De ontwerpen zijn van de hand van Lonneke zelf. Ze vertaalt haar eigen moderne, nonchalant-klassieke stijl die ze combineert met onverwachte accessoires naar stukken die vrouwen graag in hun kast hebben. Kledingstukken die goed passen en vooral veelzijdig te combineren zijn. Investment pieces die je niet voor één seizoen koopt.

Bij het ontwerp staat stofkeuze centraal. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit. De kleding moet jarenlang met liefde gedragen kunnen worden en liefst ook een tweede leven kunnen krijgen. Er wordt ruim de tijd genomen om designs en pasvorm te perfectioneren. Overal is over nagedacht en alleen de beste designs worden geproduceerd.

 

Inspirerende showroom en designstudio in Andelst

De designstudio en showroom zijn gevestigd in het landelijk gelegen Andelst vlakbij Arnhem. Een inspirerende omgeving waar de ontwerpen van The Make bedacht worden. Klanten kunnen in de showroom persoonlijk advies krijgen en op hun gemak passen. Desgewenst wordt de kleding gratis op lengte of maat gemaakt. Een prettige service waar in deze tijd dankbaar gebruik van wordt gemaakt.

In de gerenoveerde boerderij heerst een prettige rust en er wordt met een klein team vaste medewerkers en vaste freelancers gewerkt aan het hoogwaardige slow fashion label. De ruimtes zijn licht en klassiek modern ingericht. Buiten lopen kippen en vanuit de showroom is er zicht op eeuwenoude fruitbomen en schapen. Het gebouw is geheel zelfvoorzienend door het gebruik van zonnepanelen. Eigenaar Hans houdt hier ook zijn eigen bijen. Klanten ontvangen bij aankoop een potje eigen gemaakt honing.