personal shopping | The Make

PERSONAL SHOPPING

Bezoek onze winkel

Onze showroom (winkel) is een plek om elkaar te ontmoeten, te bewonderen, te passen en jouw stijl te vinden. Personal Shopping is een van onze exclusieve diensten. Verwacht persoonlijke aandacht en zorgvuldig gekozen, unieke kleding op basis van jouw voorkeuren en persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een casual of zakelijke outfit, we helpen je graag om duurzame beslissingen te nemen en verschillende looks te creëren met onze iconische stukken en een garderobe op te bouwen die eeuwig meegaat.

Personal Shopping The Make

We hebben stijlideeën voor elke gelegenheid en weten je te adviseren over kleur, materiaal en de perfecte pasvorm. Indien nodig kunnen we uw lichaamslengte meten en de naaisters van ons eigen atelier passen de kleding aan terwijl u wacht.

 

Personal Shopping

Voor onze Personal Shopping Service adviseren wij u een afspraak te maken. Voorafgaand aan uw afspraak stellen wij u een aantal vragen over uw smaak, maat en voorkeuren. Dit helpt ons om uw bezoek voor te bereiden en er een persoonlijke ervaring van te maken. U bent van harte welkom om uw partner, familie of een vriend(in) mee te nemen. We raden u echter aan niet meer dan drie personen mee te nemen.


The Make biedt

Een afspraak maken 

Of bel ons: +31 (0)6 - 821 63 879

Doordeweeks (behalve vrijdag) kunt u altijd langskomen in onze winkel. Wel adviseren wij u van te voren even te bellen om er zeker van te zijn dat een van onze stylisten beschikbaar is.


Bezoek onze winkel

The Make
Waaldijk 9
6673 MC Andelst
Nederland

 

De route naar The Make in Andelst

De gemakkelijkste en snelste manier om ons te bereiken is met de auto. Er is parkeergelegenheid achter ons gebouw. Komt u met het openbaar vervoer, dan is het dichtstbijzijnde treinstation in Zetten. Mocht u ons met de trein bezoeken, laat het ons dan weten. We kunnen proberen een ophaalservice te regelen. 

Openingstijden: Maandag t/m Donderdag 10.00 -17.00

Wilt u ons op een andere dag bezoeken? Wij adviseren u dan een afspraak te maken.

Een afspraak maken