personal shopping | The Make

PERSONAL SHOPPING

Bezoek onze winkel

Onze showroom (winkel) is een plek om elkaar te ontmoeten, te bewonderen, te passen en jouw stijl te vinden. Personal Shopping is een van onze exclusieve diensten. Verwacht persoonlijke aandacht en zorgvuldig gekozen, unieke kleding op basis van jouw voorkeuren en persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een casual of zakelijke outfit, we helpen je graag om duurzame beslissingen te nemen en verschillende looks te creëren met onze iconische stukken en een garderobe op te bouwen die eeuwig meegaat.

We hebben stijlideeën voor elke gelegenheid en weten je te adviseren over kleur, materiaal en de perfecte pasvorm. Indien nodig kunnen we uw lichaamslengte meten en de naaisters van ons eigen atelier passen de kleding aan terwijl u wacht.

 

Personal Shopping The Make

 

Personal Shopping

Voor onze Personal Shopping Service adviseren wij u een afspraak te maken. Voorafgaand aan uw afspraak stellen wij u een aantal vragen over uw smaak, maat en voorkeuren. Dit helpt ons om uw bezoek voor te bereiden en er een persoonlijke ervaring van te maken. U bent van harte welkom om uw partner, familie of een vriend(in) mee te nemen. We raden u echter aan niet meer dan drie personen mee te nemen.


Winkel of bezoek ons op afspraak en u heeft:

Een afspraak maken 

Of bel ons: +31 (0)6 - 821 63 879

Doordeweeks (behalve vrijdag) kunt u altijd langskomen in onze winkel, maar kijk voor de openingstijden op onze website.


Bezoek onze winkel

The Make
Waaldijk 9
6673 MC Andelst
Nederland

De route naar The Make in Andelst

De gemakkelijkste en snelste manier om ons te bereiken is met de auto. Er is parkeergelegenheid achter ons gebouw. Komt u graag met het openbaar vervoer, dan is het dichtstbijzijnde treinstation in Zetten. Mocht u ons met de trein bezoeken, laat het ons dan weten. We kunnen proberen een ophaalservice te regelen. Elke woensdag en donderdag kun je zonder afspraak langskomen bij The Make.

Openingstijden: Maandag t &/m Donderdag 10.00 -17.00

Wilt u ons op een andere dag bezoeken? Wij adviseren u een afspraak te maken.

Een afspraak maken