CARE & REPAIR - The Make

CARE & REPAIR

Zorg goed voor je kleding

Een deel van de milieu-impact wordt veroorzaakt tijdens de gebruikersfase. Onze kleding wordt met veel liefde en zorg gemaakt. Met goede zorg kun je de levensduur van jouw kleding verlengen. Tijdloze kleding die lang mooi blijft belast het milieu minder.

Care & Repair The Make

 

Wassen en drogen (in een wasdroger) kost veel water en energie en tast ook de vezel aan. Wij adviseren om kleding regelmatig te luchten en niet onnodig vaak te wassen. Ook is het bijvoorbeeld beter voor je kleding en voor het milieu om op een lage temperatuur te wassen. Vlekjes kunnen meestal goed behandeld worden met groene zeep en gaan er met wassen makkelijk uit. Test dit altijd eerst op een niet zichtbare plek. Wil je graag geadviseerd worden? Wij helpen je graag.

Onze kleding is in elk geval niet geschikt voor een droogtrommel. Als de kleding naar een stomerij gebracht wordt, raden wij aan om te kiezen voor een eco-stomerij waar gewerkt wordt met biologisch afbreekbare chemicaliën. Een ander waardevol advies is het kopen van kleding die iets losser om het lichaam valt. Als kleding minder wrijving en spanning heeft zal er minder snel slijtage ontstaan.

Wil je graag geadviseerd worden? Wij helpen je graag Contact us

Kijk voor meer informatie ook op Clevercare.info

 

Repair Service

We adviseren daarom altijd om kleding niet te strak te dragen. Dit heeft twee voordelen: je oogt juist slanker en de kleding slijt minder snel. En gaat er toch een keer een knoop van je jas of gaat de rits kapot? Wij bieden de service om jouw item van The Make kosteloos te repareren als het niet zelf lukt.