Vacature commercieel manager - The Make

Vacature commercieel manager

Vacature commercieel manager fulltime

De merkpropositie van The Make is neergezet. Nu is de tijd van groei aangebroken, waarin we het merk breed in de markt willen zetten. Voor deze prachtige uitdaging zijn we op zoek naar een Commercieel Manager om dit in goede banen te leiden.

The Make Jobs

Wie zijn wij?

The Make is een slowfashion merk waar ons hart sneller van gaat kloppen. Het gaat over vakmanschap, kwaliteit, pasvorm en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Een perfect gemaakt kledingstuk in een hoogwaardige kwaliteit gemaakt met liefde en oog voor detail, geeft je kracht, eigenheid, zelfvertrouwen en het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Dat is wat wij proberen neer te zetten met onze 30 jaar ervaring in dit vak.

Wij geloven in tijdloze, leeftijdloze en seizoenloze kleding, die “a lifetime” mee gaat. Wij maken onze ontwerpen, eerste patronen en monsters nog in ons eigen atelier in Nederland. Dat is wat The Make uniek maakt. We maken keuzes met een scherp oog voor kwaliteit, duurzaamheid, pasvorm en functionaliteit. We produceren de kleding in ons eigen atelier in Polen, waar dagelijks 35 vrouwen met passie onze kleding maken.

We creëren, inspireren, delen, respecteren, repareren en waarderen. Dit zijn belangrijke waardes voor de toekomst. Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen te enthousiasmeren voor ons merk The Make. Daar werken we met ons kleine, gepassioneerde team elke dag hard aan. Daarom zijn we op zoek naar een gepassioneerde, ondernemende, zelfstandige Commercieel Manager

 

De rol

De merkpropositie van The Make is neergezet. Nu is de tijd van groei aangebroken, waarin we het merk breed in de markt willen zetten. Voor deze prachtige uitdaging zijn we op zoek naar een Commercieel Manager om dit in goede banen te leiden Heb je ervaring met of bij (corporate) startups en wil je graag een veelbelovende jonge digitale onderneming verder helpen met het opzetten van alle commerciële activiteiten? Dan zijn we op zoek naar jou.

De Commercieel Manager is verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële resultaten en de stuwende kracht achter het strategisch-commerciële proces. Je neemt plaats in het Management Team en rapporteert aan de directie. Je neemt verantwoordelijkheid voor alle merkcommunicatie en promotionele online & offline activiteiten. Je hebt een passie voor sales en business development voor zowel direct sales to customers als business-2- business. Met jouw enthousiasme en creatieve ideeën willen we The Make naar een hoger plan tillen.

 

Wie ben jij?

Fan van retail en fashion
- Met relevante werkervaring bij of met (corporate) startups (binnen fashion)
- Sociaal en maatschappelijk betrokken
- Ondernemend, zelfstandig en hands-on
- Creatieve denker en altijd vol met ideeën
- Sterk analytisch vermogen en ervaring met het schrijven van interne en externe rapportages - 3+ jaar werkervaring

 

Wat bieden wij

Een fijne werkplek in Andelst (Gelderland) waar we met een klein en gepassioneerd team werken aan onze ambities. Ons doel is om samen te groeien, nationaal én internationaal. Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@themake.nl en we nemen snel contact met je op.