OUR SHOWROOM - The Make

OUR SHOWROOM

Personal shoppen/ bezoek onze winkel

Onze showroom/winkel is een plek om elkaar te ontmoeten, onze collectie te bewonderen, te passen en jouw eigen stijl te vinden. Personal Shopping is een van onze exclusieve diensten. Verwacht persoonlijke aandacht en zorgvuldig gekozen, unieke kleding op basis van jouw voorkeuren en persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een casual of zakelijke outfit, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte outfit. We geloven in een garderobe die lang meegaat en gaan daarbij uit van kledingstukken die je al hebt of graag draagt.

showroom the make

Lonneke, het creatieve brein achter The Make, kan je eerlijk adviseren over stijl, kleur, materiaal en de perfecte pasvorm. Indien nodig kunnen we jouw maten opmeten. Daarnaast kunnen onze coupeuses items van The Make op maat aanpassen terwijl je wacht. Deze service is geheel gratis en voel je niet bezwaard als je zonder aankoop de deur uit gaat.

Shop of bezoek ons op afspraak:

Voor onze personal shopping service adviseren wij je een afspraak te maken. Voorafgaand aan de afspraak stellen wij je een aantal vragen over je smaak, maten en voorkeuren. Dit helpt ons je bezoek voor te bereiden en om er een persoonlijke ervaring van te maken. We raden je echter aan niet meer dan 3 personen mee te nemen.