Visual content & social media marketeer – freelance - The Make

Visual content & social media marketeer – freelance

Visual content & social media marketeer – freelance – vaste uren/ dag per week

Voor Slow fashion brand The Make zijn we per direct op zoek naar een Visual Content & Social Media Marketeer 

Deze rol betreft een vaste freelance rol, dus een vaste dag of dagen per week. Als The Make groeit, kun jij meegroeien met The Make. Het zou het mooiste zijn als je in de omgeving van Arnhem of Nijmegen woont. De rol is per direct beschikbaar en het aantal uren/ dagen is bespreekbaar en afhankelijk van jouw ervaring en profiel.

The Make bestaat bijna 2 jaar. We hebben meer brand-lovers nodig en zoeken mensen binnen ons team die net zo enthousiast zijn over het merkverhaal en de producten. Dit vereist een online marketingstrategie die het verhaal van The Make verder vertelt en vrouwen inspireert om naar de showroom of pop-up stores te komen. 

Over The Make

The Make is een hoogwaardig modelabel, ontstaan vanuit een eigen atelier en met de gedachte dat kleding geen wegwerpproduct is. Met een klein team wordt met veel zorg en aandacht gewerkt aan hoogwaardige en moderne, maar toch tijdloze stukken. 

The Make is een echte Slow fashion brand. Geen seizoenen en geen voortdurend wisselende collecties. De collectie van The Make is net als een tijdloze garderobe: een kwalitatief samengesteld pakket van unieke stukken die allen hoogwaardig geproduceerd zijn in het eigen atelier in Polen. In het atelier werken zeer vakkundige en gepassioneerde dames die bovendien veel inspraak hebben over arbeidsvoorwaarden. 

The Make werkt samen met ambassadeurs waarmee wij samen unieke events en pop-up stores organiseren. Zo hebben wij al een mooie community opgebouwd van vrouwen die het concept van The Make omarmen. Ze zijn verrast over het hoogwaardige serviceniveau, de persoonlijke aandacht en de bijzonder goed afgewerkte kleding die ook naar wens op maat gemaakt kan worden. 

Het hoofdkantoor van The Make, een gerenoveerde en smaakvol ingerichte boerderij, ademt de merkbeleving. In de showroom bieden we klanten een unieke ‘private shopping’ ervaring. 

Wat ga je doen?

Je bent hands-on en je hebt een goed gevoel voor smaak en stijl. Jij gaat samen met het kleine team het unieke verhaal vertellen en The Make een groter podium geven. Als Visual Content & Social Media Marketeer ben je o.a. verantwoordelijk voor de digitale merk- en productbeleving op onze social mediakanalen. Maar bovenal ga je samen met ons het unieke merkverhaal delen, nieuwe brand-lovers creëren en de merkbekendheid van The Make vergroten. 

Je denkt mee over onze visuele identiteit op social media en creëert inspirerende content voor onze verschillende social media kanalen. Je zorgt samen met de Brand Manager/ oprichter van het merk voor de nodige visuele ondersteuning en bedenkt en ontwikkelt unieke productvideo’s en content die de merk- en productbeleving versterken. Met jouw social content vergroot je niet alleen de betrokkenheid van onze community, je trekt ook nieuwe volgers aan. Naast het creëren en posten van inspirerende content ga je ook op zoek naar inspirerende ambassadeurs of influencers voor The Make en initieert samenwerkingen. Ook is het mogelijk om tijdens pop-up stores en events hands-on mee te werken en natuurlijk mooie content te maken die je direct deelt met onze community.

Jouw profiel

Je hebt HBO denk- en werkniveau en bij voorkeur ervaring in een functie als Visual Content & Social Media Marketeer of als freelancer bij een hoogwaardig mode- accessoire of interieurmerk. Je hebt een goed gevoel voor tekst en beeld. Je bent ondernemend en flexibel. Je kunt ons visuele creaties tonen waar je trots op bent. Je hebt een brede interesse in social media en e-commerce, een groot inlevingsvermogen en bent creatief. Zo begrijp je hoe je de merkpersoonlijkheid van The Make kunt doorvertalen naar unieke, verrassende content die de (potentiële) doelgroep raakt en activeert. Je bent bekend met Adobe Creative Suite-programma’s en hebt ervaring in het editen van video’s. Je kent de ins- en outs van de diverse Social Media platformen en weet wat de social hypes daarbinnen zijn. 


Interesse?


Heb je de indruk dat jij de persoon bent die perfect bij The Make past en wil jij graag meegroeien met dit nog jonge merk? En heb jij de stijl en handschrift die goed bij The Make past? Stuur dan een korte motivatie en een summiere portfolio naar: